Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Dimick H E Percussion Rifle... image

325: Dimick H E Percussion Rifle Rifle 45 percussion

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$3,450
Engraved Flintlock American... image

326: Engraved Flintlock American Long Rifle

Estimate: $2,250 - $3,500
Sold:$1,840
John Mewhirter Golden Age K... image

328: John Mewhirter Golden Age Kentucky Rifle

Estimate: $4,500 - $7,000
Sold:$3,450
Nicholas Beyer Golden Age K... image

329: Nicholas Beyer Golden Age Kentucky Rifle

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$4,887.5
Bedford School Percussion A... image

331: Bedford School Percussion American Long Rifle

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$3,450
Carved Flintlock American L... image

332: Carved Flintlock American Long Rifle

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$7,475
Hawken Style Percussion Mou... image

333: Hawken Style Percussion Mountain Rifle

Estimate: $4,000 - $6,000
Passed
B. Bahn & Bro. Missouri Hal... image

337: B. Bahn & Bro. Missouri Half Stock Percussion Rifle

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$2,587.5
J P Signed Percussion Penns... image

338: J P Signed Percussion Pennsylvania Long Rifle

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$2,587.5
Conrad Horn Engraved Percus... image

339: Conrad Horn Engraved Percussion Swivel Breech Rifle

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,737.5
Heavy Barrel Half Stock Per... image

340: Heavy Barrel Half Stock Percussion Target Rifle

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$2,070