Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

PHOTO #15, Jo Mora ELBRIDGE... image

422: PHOTO #15, Jo Mora ELBRIDGE AYER BURBANK

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #16, Jo Mora Hopi CLO... image

423: PHOTO #16, Jo Mora Hopi CLOWNS Tug-of-War

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #17, Jo Mora Hopi MUD... image

424: PHOTO #17, Jo Mora Hopi MUDHEAD CLOWNS

Estimate: $500 - $1,000
Passed
PHOTO #18, Jo Mora Hopi MUD... image

425: PHOTO #18, Jo Mora Hopi MUDHEAD CLOWNS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$300
PHOTO #19, Jo Mora Hopi MUD... image

426: PHOTO #19, Jo Mora Hopi MUDHEAD CLOWNS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$275
PHOTO #20, Jo Mora Hopi ANK... image

427: PHOTO #20, Jo Mora Hopi ANKWANTI Festival

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$275
PHOTO #21, Jo Mora Hopi ANK... image

428: PHOTO #21, Jo Mora Hopi ANKWANTI Festival

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$275
PHOTO #26, Jo Mora Hopi KAC... image

433: PHOTO #26, Jo Mora Hopi KACHINA MOTHER

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #27, Jo Mora Hopi POW... image

434: PHOTO #27, Jo Mora Hopi POWAMU FESTIVAL

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #28, Jo Mora Hopi TWO... image

435: PHOTO #28, Jo Mora Hopi TWO OGRES

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$450
PHOTO #29, Jo Mora Hopi EIG... image

436: PHOTO #29, Jo Mora Hopi EIGHT KACHINAS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #30, Jo Mora Artist E... image

437: PHOTO #30, Jo Mora Artist E.A. BURBANK

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #32, Jo Mora Hopi FOU... image

439: PHOTO #32, Jo Mora Hopi FOUR KACHINAS

Estimate: $500 - $1,000
Passed
PHOTO #33, Jo Mora Hopi NAT... image

440: PHOTO #33, Jo Mora Hopi NATACKA Monsters

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #34, Jo Mora Hopi MOT... image

441: PHOTO #34, Jo Mora Hopi MOTHER OF KACHINAS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250