Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

YAZZIE, Navajo Clown Kachina image

402: YAZZIE, Navajo Clown Kachina

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
3 Miniature HOPI KACHINA Dolls image

403: 3 Miniature HOPI KACHINA Dolls

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Group of Mata Ortiz Pottery image

404: Group of Mata Ortiz Pottery

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
RALPH LAUREN Floor Lamp, Ca... image

408: RALPH LAUREN Floor Lamp, Cast Iron

Estimate: $400 - $800
Passed
Sterling Silver and Amber B... image

409: Sterling Silver and Amber Bracelet

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Victorian 14k Gold & Coral ... image

410: Victorian 14k Gold & Coral Bar Pin

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
PHOTO #3, Jo Mora Hopi KACH... image

411: PHOTO #3, Jo Mora Hopi KACHINA w CORN

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #4, Jo Mora Hopi 3 KA... image

412: PHOTO #4, Jo Mora Hopi 3 KACHINAS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #5, Jo Mora Hopi NEW ... image

413: PHOTO #5, Jo Mora Hopi NEW YEAR Basket

Estimate: $500 - $1,000
Passed
PHOTO #6, Jo Mora Hopi KACH... image

414: PHOTO #6, Jo Mora Hopi KACHINA DANCERS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #7, Jo Mora Hopi KACH... image

415: PHOTO #7, Jo Mora Hopi KACHINA DANCERS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$325
PHOTO #8, Jo Mora Hopi KACH... image

416: PHOTO #8, Jo Mora Hopi KACHINA DANCERS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTOS #9 & 10, Jo Mora Hop... image

417: PHOTOS #9 & 10, Jo Mora Hopi DANCERS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$275
PHOTO #11, Jo Mora Hopi ALB... image

418: PHOTO #11, Jo Mora Hopi ALBINO DANCER

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$450
PHOTO #12, Jo Mora Hopi KAC... image

419: PHOTO #12, Jo Mora Hopi KACHINA Line

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
PHOTO #13, Jo Mora Hopi KAC... image

420: PHOTO #13, Jo Mora Hopi KACHINA MUSICIANS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$325
PHOTO #14, Jo Mora Hopi KAC... image

421: PHOTO #14, Jo Mora Hopi KACHINAS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$275