Auction Closed
  • liveJuly 6, 2016 5:00 PM GMT+2
  • Munich, Germany

Fine Art and Antiques

by Neumeister

386 lots

Rau, Emil - 1858 Dresden - ... image

324: Rau, Emil - 1858 Dresden - 1937 München

Estimate: €800 - €1,000
Passed
Rau, Emil - 1858 Dresden - ... image

325: Rau, Emil - 1858 Dresden - 1937 München

Estimate: €800 - €1,000
Sold:€900
Rau, Emil - 1858 Dresden - ... image

326: Rau, Emil - 1858 Dresden - 1937 München

Estimate: €800 - €1,000
Sold:€900
Rau, Emil - 1858 Dresden - ... image

327: Rau, Emil - 1858 Dresden - 1937 München

Estimate: €800 - €1,000
Sold:€800
Rau, Emil - 1858 Dresden - ... image

328: Rau, Emil - 1858 Dresden - 1937 München

Estimate: €1,000 - €1,200
Sold:€1,000
Willroider, Josef - 1838 Vi... image

332: Willroider, Josef - 1838 Villach - 1915 München

Estimate: €2,000 - €2,500
Sold:€2,200
Willroider, Josef - 1838 Vi... image

333: Willroider, Josef - 1838 Villach - 1915 München

Estimate: €1,500 - €2,000
Sold:€1,200
Willroider, Ludwig - 1843 V... image

334: Willroider, Ludwig - 1843 Villach - 1910 Bernried

Estimate: €4,000 - €6,000
Sold:€8,000
Willroider, Ludwig - 1843 V... image

335: Willroider, Ludwig - 1843 Villach - 1910 Bernried

Estimate: €2,000 - €2,500
Sold:€1,500
Willroider, Ludwig - 1843 V... image

336: Willroider, Ludwig - 1843 Villach - 1910 Bernried

Estimate: €800 - €1,000
Sold:€800
Correggio, Ludwig - 1846 Mü... image

337: Correggio, Ludwig - 1846 München - 1920 ebenda

Estimate: €300 - €400
Sold:€850
Zügel, Heinrich von - 1850 ... image

339: Zügel, Heinrich von - 1850 Murrhardt - 1941 München

Estimate: €2,000 - €2,500
Sold:€3,500
Deiker, Carl - 1879 Düsseld... image

342: Deiker, Carl - 1879 Düsseldorf - 1958 ebenda

Estimate: €800 - €1,200
Sold:€850