Auction Closed
  • liveJune 1, 2021 10:00 AM GMT+2
  • Köln (Cologne), Germany

Decorative Art

by Van Ham Kunstauktionen

387 lots

Silver tureen with gilt int... image

165: Silver tureen with gilt interior

Estimate: €3,500 - €4,500
Passed
Oval art nouveau silver jar... image

166: Oval art nouveau silver jardiniere with figural decor

Estimate: €1,000 - €1,500
Sold:€800
Silver tankard with crest o... image

168: Silver tankard with crest of arms

Estimate: €600 - €800
Sold:€1,000
Hunting themed silver tankard image

177: Hunting themed silver tankard

Estimate: €400 - €600
Sold:€280
Large set of art nouveau si... image

178: Large set of art nouveau silverware for 12 persons

Estimate: €3,000 - €4,000
Sold:€4,800
Silver-plated metal "Glocke... image

179: Silver-plated metal "Glockenfuß Chandelier"

Estimate: €2,000 - €4,000
Passed
Silver salt and Pepper Shak... image

180: Silver salt and Pepper Shaker No.658

Estimate: €500 - €600
Sold:€400
Pair of silver underplates ... image

181: Pair of silver underplates 'Pyramide'

Estimate: €1,200 - €1,500
Sold:€1,100
Silver and crystal glass ca... image

182: Silver and crystal glass carafe 'Pyramide'

Estimate: €500 - €700
Sold:€850
Silver bowl image

183: Silver bowl

Estimate: €2,000 - €3,000
Sold:€1,500