Auction Closed
  • liveJune 1, 2021 10:00 AM GMT+2
  • Köln (Cologne), Germany

Decorative Art

by Van Ham Kunstauktionen

387 lots

Set of 6 sturdy, martellate... image

185: Set of 6 sturdy, martellated silver cups

Estimate: €1,200 - €1,500
Sold:€2,200
Set of 10 silver underplates image

186: Set of 10 silver underplates

Estimate: €5,000 - €6,000
Passed
Silver vase 'Arco' image

187: Silver vase 'Arco'

Estimate: €4,000 - €6,000
Passed
Pair of three-armed silver ... image

188: Pair of three-armed silver candlesticks

Estimate: €3,000 - €4,000
Sold:€3,000
Bulbous glass vase with vines image

189: Bulbous glass vase with vines

Estimate: €1,000 - €1,500
Sold:€1,600
Miniature glass vase with b... image

190: Miniature glass vase with blackberry twigs

Estimate: €350 - €400
Sold:€750
Ovoid glass vase with wiste... image

191: Ovoid glass vase with wisteria decor

Estimate: €800 - €1,200
Sold:€2,800
Glass vase with magnolia decor image

192: Glass vase with magnolia decor

Estimate: €3,800 - €4,800
Sold:€3,800
Glass vase with "bleeding h... image

193: Glass vase with "bleeding hearts"

Estimate: €1,100 - €1,600
Passed
Glass vase with birch forest image

194: Glass vase with birch forest

Estimate: €1,400 - €2,100
Sold:€2,000
Glass vase with thistle decor image

195: Glass vase with thistle decor

Estimate: €1,400 - €2,000
Sold:€1,400
Glass vase with rooster image

196: Glass vase with rooster

Estimate: €1,800 - €2,300
Passed
Glass vase with bacchantes image

197: Glass vase with bacchantes

Estimate: €1,000 - €1,200
Sold:€850
Round bulbous glass vase wi... image

198: Round bulbous glass vase with fuchsias

Estimate: €1,000 - €1,500
Sold:€1,700
Glass jug with Chrysanthemums image

199: Glass jug with Chrysanthemums

Estimate: €700 - €1,200
Sold:€700
Small glass vase with bloss... image

200: Small glass vase with blossoming twigs

Estimate: €500 - €600
Sold:€950
Bulbous glass vase with alg... image

201: Bulbous glass vase with algae and starfish

Estimate: €600 - €800
Sold:€1,300
Small glass stem-vase with ... image

202: Small glass stem-vase with hogweed decor

Estimate: €400 - €600
Sold:€900
Glass stem vase with fuchsias image

203: Glass stem vase with fuchsias

Estimate: €500 - €700
Sold:€1,400