Auction Closed
June 5, 2016 10:00 AM GMT+2
- Berlin, Germany
- Auction Details
DAY 3 of 3 - THIRD REICH - WW 2, WEHRMACHT, ARMY, AIRFORCE, NAVY, TANKS, U-BOATS, AFRICA CORPS, WAFFEN-SS, NSDAP, SA,RAD
by BAH – Historica Auctioneers
1,326 lots
3850: 2 ABZEICHEN
Passed
3851: KONVOLUT
Sold:€65
3852: KONVOLUT
Sold:€40
3853: 3 WANDANSCHLÄGE
Sold:€45
3854: TÜRPLAKETTE
Passed
3856: KLEINE LS-HAUSAPOTHEKE
Sold:€90
3858: FIRMENSCHILD
Sold:€40
3859: KOMMANDO-STANDER
Sold:€360
3860: UNIFORMROCK FÜR WERKSFEUERWEHR
Sold:€206
3861: 2 EINSATZJACKEN
Passed
3862: EINSATZHELM
Passed
3863: 15 PAAR KLARSCHEIBEN
Sold:€40
3864: DOKUMENTENGRUPPE
Passed
3868: AMTLICHES FERNSPRECHBUCH
Sold:€80
3869: DIENSTROCK
Passed



















