Auction Closed
June 5, 2016 10:00 AM GMT+2
- Berlin, Germany
- Auction Details
DAY 3 of 3 - THIRD REICH - WW 2, WEHRMACHT, ARMY, AIRFORCE, NAVY, TANKS, U-BOATS, AFRICA CORPS, WAFFEN-SS, NSDAP, SA,RAD
by BAH – Historica Auctioneers
1,326 lots
3791: STOFFABZEICHEN U-108
Sold:€55
3792: URKUNDE ZUR ÄQUATORTAUFE
Sold:€300
3794: EMBLEM U-96
Passed
3796: FINGERRING
Passed
3798: SCHIRMMÜTZE
Sold:€90
3799: 2 HOHEITSADLER NSRKB
Sold:€30
3800: ÄRMELBAND "WEST"
Sold:€20
3801: FAHRTENMESSER
Sold:€110
3802: FANFARENTUCH
Sold:€50
3803: SCHILD "VERKEHRSLOKAL"
Sold:€360
3804: MITGLIEDSABZEICHEN 2. FORM
Sold:€30
3806: 3 MITGLIEDSABZEICHEN
Sold:€30
3807: AUSWEISGRUPPE
Passed
3809: FAHNENSPITZE
Passed



















