Auction Closed
June 5, 2016 10:00 AM GMT+2
- Berlin, Germany
- Auction Details
DAY 3 of 3 - THIRD REICH - WW 2, WEHRMACHT, ARMY, AIRFORCE, NAVY, TANKS, U-BOATS, AFRICA CORPS, WAFFEN-SS, NSDAP, SA,RAD
by BAH – Historica Auctioneers
1,326 lots
3234: FAMILIEN-NACHLASS
Sold:€50
3235: AUSWEISGRUPPE
Sold:€35
3237: SOLDBUCH EINES OBERLEUTNANTS
Sold:€180
3238: AUSWEISHÜLLE
Passed
3239: 12 SCHIEßBÜCHER
Passed
3241: PLAKAT "TAG DER WEHRMACHT"
Sold:€250
3243: 2 FOTOALBEN
Sold:€110
3244: FOTOALBUM
Sold:€190
3246: SAMMLUNG 60 FOTOS
Sold:€1,400
3247: FOTOKONVOLUT
Sold:€140
3248: KONVOLUT FOTOS
Sold:€120
3249: KONVOLUT FOTOS
Sold:€120



















