Auction Closed
June 5, 2016 10:00 AM GMT+2
- Berlin, Germany
- Auction Details
DAY 3 of 3 - THIRD REICH - WW 2, WEHRMACHT, ARMY, AIRFORCE, NAVY, TANKS, U-BOATS, AFRICA CORPS, WAFFEN-SS, NSDAP, SA,RAD
by BAH – Historica Auctioneers
1,326 lots
3210: 50 HAARKÄMME
Sold:€50
3212: 3 SIGNALPFEIFEN
Passed
3213: KISSENBEZUG
Passed
3214: 2 BETTDECKEN
Passed
3215: FELDKISTE
Passed
3216: FELDKISTE
Passed
3218: KONVOLUT
Sold:€55
3219: KONVOLUT
Sold:€50
3220: KONVOLUT
Sold:€50
3221: KONVOLUT
Sold:€20
3222: KONVOLUT
Sold:€30
3223: KONVOLUT
Sold:€50
3224: 3 TEILNEHMER-ABZEICHEN
Sold:€25
3225: MEDAILLE
Passed



















