Auction Closed
  • liveJune 14, 2026 12:30 PM EDT
  • Amanda, OH, US

June Eclectic Sale

by Amanda Auction Gallery, LLC

228 lots

Vetterli (1871) 10mm image

101: Vetterli (1871) 10mm

Estimate: $500 - $1,500
Sold:$220
Eddystone Model 1917 30-06 image

103: Eddystone Model 1917 30-06

Estimate: $500 - $1,500
Sold:$500
Conn.-Arms Blazier .50cal BP image

105: Conn.-Arms Blazier .50cal BP

Estimate: $500 - $1,500
Sold:$50
Thompson Center Arms cal BP image

106: Thompson Center Arms cal BP

Estimate: $500 - $1,500
Sold:$190
Conn. Arms Linx .54cal BP image

107: Conn. Arms Linx .54cal BP

Estimate: $500 - $1,500
Sold:$45
Remingon Model 03-A3 30.06 image

108: Remingon Model 03-A3 30.06

Estimate: $500 - $1,500
Sold:$525
Zastava M59/66A1 7.62 39cal image

109: Zastava M59/66A1 7.62 39cal

Estimate: $500 - $1,500
Sold:$300
Enfield No 4 .303cal image

110: Enfield No 4 .303cal

Estimate: $500 - $1,500
Sold:$325
3-pc. French Art Nouveau Br... image

111: 3-pc. French Art Nouveau Bronze Clock

Estimate: $400 - $800
Sold:$150
New Haven Mantle Clock-Chim... image

112: New Haven Mantle Clock-Chime-Silent

Estimate: $100 - $200
Sold:$15
Ceramic Gine Style Lamp image

114: Ceramic Gine Style Lamp

Estimate: $50 - $100
Sold:$45
Fenton Pink Satin Lamp image

115: Fenton Pink Satin Lamp

Estimate: $100 - $200
Sold:$180
Miller Slag Glass Table Lamp image

116: Miller Slag Glass Table Lamp

Estimate: $200 - $400
Sold:$110
Arizona Clock Co. Regulator... image

119: Arizona Clock Co. Regulator Wall Clock

Estimate: $200 - $400
Sold:$15
Pr. - Japanese Geisha Silk ... image

121: Pr. - Japanese Geisha Silk Paintings

Estimate: $200 - $400
Sold:$30
Japanese Porcelain Vase image

122: Japanese Porcelain Vase

Estimate: $200 - $400
Sold:$30