Auction Closed
  • liveJune 14, 2026 12:30 PM EDT
  • Amanda, OH, US

June Eclectic Sale

by Amanda Auction Gallery, LLC

228 lots

Ansonia Royal Bonn Porcelai... image

2: Ansonia Royal Bonn Porcelain Mantle Clock

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Jaeger-LeCoultre Atmos Mant... image

4: Jaeger-LeCoultre Atmos Mantle Clock

Estimate: $400 - $800
Sold:$210
Pepsi-Cola Advertising Clock image

5: Pepsi-Cola Advertising Clock

Estimate: $200 - $400
Sold:$110
Nu-Grape Soda Advertising C... image

6: Nu-Grape Soda Advertising Clock

Estimate: $200 - $400
Sold:$230
Oak Shelf Clock image

7: Oak Shelf Clock

Estimate: $200 - $400
Sold:$30
Oak Shelf Clock image

8: Oak Shelf Clock

Estimate: $200 - $400
Sold:$35
RCA Victor Radio image

9: RCA Victor Radio

Estimate: $100 - $200
Sold:$15
RCA Coin-op Radio image

10: RCA Coin-op Radio

Estimate: $100 - $200
Sold:$45
Blenko Handcrafted Amethyst... image

11: Blenko Handcrafted Amethyst Vase

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
Handcrafted Blenko Mustard ... image

12: Handcrafted Blenko Mustard Globe

Estimate: $100 - $200
Sold:$35
Handcrafted Blenko Amberina... image

14: Handcrafted Blenko Amberina Decanter

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Handcrafted Blenko Aqua Dec... image

15: Handcrafted Blenko Aqua Decanter

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Handcrafted Blenko Ruby Red... image

16: Handcrafted Blenko Ruby Red Decanter

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Lead Animals & Fencing image

17: Lead Animals & Fencing

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
2 Boxes of Lead Farm Animals image

18: 2 Boxes of Lead Farm Animals

Estimate: $50 - $100
Sold:$25
Miner's Canary Cage image

20: Miner's Canary Cage

Estimate: $100 - $200
Sold:$90