Auction Closed
  • liveAugust 14, 2016 1:00 PM EDT
  • Delray Beach, FL, US

Boca Raton's High End Estate Collections

by Auction Gallery of Boca Raton

272 lots

14KT WHITE GOLD 5.51CT DIAM... image

101: 14KT WHITE GOLD 5.51CT DIAMOND & TAHITIAN NECKLACE

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$5,500
PR 18KT WG 2.50CT DIAMOND &... image

102: PR 18KT WG 2.50CT DIAMOND & RED CORAL EARRINGS

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,500
18KT WHITE GOLD 2.01CT BROW... image

103: 18KT WHITE GOLD 2.01CT BROWN DIAMOND RING

Estimate: $8,000 - $10,000
Sold:$4,600
18KT WHITE GOLD 1.85CT DIAM... image

105: 18KT WHITE GOLD 1.85CT DIAMOND ENGAGEMENT RING

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$3,750
FR 18KT YELLOW GOLD CORAL &... image

106: FR 18KT YELLOW GOLD CORAL & DIAMOND BRACELET

Estimate: $1,900 - $2,400
Sold:$1,400
14KT WHITE GOLD 15.59CT EME... image

107: 14KT WHITE GOLD 15.59CT EMERALD & DIAMOND RING

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$4,100
LADIES ART DECO 1.20CT DIAM... image

108: LADIES ART DECO 1.20CT DIAMOND PLATINUM RING

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$1,700
LADIES VICTORIAN 9KT YELLOW... image

110: LADIES VICTORIAN 9KT YELLOW GOLD PENDANT NECKLACE

Estimate: $1,800 - $2,200
Sold:$1,400
14KT YELLOW GOLD 6.56CT DIA... image

111: 14KT YELLOW GOLD 6.56CT DIAMOND TENNIS BRACELET

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$3,500
RON SCHMIDT NAIL WALL SCULP... image

116: RON SCHMIDT NAIL WALL SCULPTURE

Estimate: $300 - $400
Sold:$100
BEVERLY HILLS, FACTICE GALE... image

117: BEVERLY HILLS, FACTICE GALE HAYMAN

Estimate: $150 - $250
Sold:$75