Auction Closed
  • liveAugust 14, 2016 1:00 PM EDT
  • Delray Beach, FL, US

Boca Raton's High End Estate Collections

by Auction Gallery of Boca Raton

272 lots

ANTIQUE DORE BRONZE MIRRORE... image

79: ANTIQUE DORE BRONZE MIRRORED GOAT PLATEAU

Estimate: $400 - $600
Sold:$425
CHARLES LEVIER 'VILLAGE AU ... image

80: CHARLES LEVIER 'VILLAGE AU BORD DE LA MER' OIL

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,000
TOM SEYMOUR (1844-1904)OIL ... image

81: TOM SEYMOUR (1844-1904)OIL ON CANVAS

Estimate: $500 - $700
Sold:$200
MING WAI OIL ON BOARD OF A ... image

87: MING WAI OIL ON BOARD OF A SHIP BEING REPAIRED

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$700
EVERETT SHINN SIGNED MIXED ... image

88: EVERETT SHINN SIGNED MIXED MEDIA WINTERSCAPE

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$1,200
14KT YG 4.50CT DIAMOND LION... image

89: 14KT YG 4.50CT DIAMOND LION PENDANT NECKLACE

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$2,500
THOEDORE ROOSEVELT 'THE OUT... image

90: THOEDORE ROOSEVELT 'THE OUTLOOK' LETTER

Estimate: $500 - $700
Sold:$150
MENS VINTAGE LUCIEN PICCARD... image

91: MENS VINTAGE LUCIEN PICCARD 14KT YG BRACELET WATCH

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,500
LADYS VINTAGE ANGELUS 14KT ... image

93: LADYS VINTAGE ANGELUS 14KT GOLD DIAMOND WATCH

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$4,500