Auction Closed
  • liveAugust 14, 2016 1:00 PM EDT
  • Delray Beach, FL, US

Boca Raton's High End Estate Collections

by Auction Gallery of Boca Raton

272 lots

RARE ERTE BRONZE STATUE SCU... image

1: RARE ERTE BRONZE STATUE SCULPTURE 'TWO VAMPS'

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$3,750
LISTED ARTIST KARL WEYSSER ... image

3: LISTED ARTIST KARL WEYSSER OIL PAINTING ON CANVAS

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$1,000
ANTIQUE STERLING SILVER HAN... image

4: ANTIQUE STERLING SILVER HANDLE UMBRELLA

Estimate: $300 - $400
Sold:$175
ERTE LIMITED ED. 'TWIN SIST... image

5: ERTE LIMITED ED. 'TWIN SISTERS' SIGNED SERIGRAPH

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$350
ERTE BRONZE TITLED 'FEDORA'... image

8: ERTE BRONZE TITLED 'FEDORA' LIMITED EDITION

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$1,900
CHANEL BLOCK QUILTED CLASSI... image

9: CHANEL BLOCK QUILTED CLASSIC FLAP CLUTCH BAG

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,000
ERTE, BRONZE SCULPTURE, TIT... image

10: ERTE, BRONZE SCULPTURE, TITLED "TRIUMPH",

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,700
AIG CERTIFIED 1.21CT DIAMON... image

11: AIG CERTIFIED 1.21CT DIAMOND & TAHITIAN PEARL RING

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,000
VICTORIAN 14KT ROSE GOLD DI... image

12: VICTORIAN 14KT ROSE GOLD DIAMOND BROOCH PIN

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$450
LADIES 14KT WHITE GOLD DIAM... image

12A: LADIES 14KT WHITE GOLD DIAMOND & CORAL RING

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,000
EXTREMELY RARE 1.02CT RUBY ... image

13: EXTREMELY RARE 1.02CT RUBY & DIAMOND PLATINUM RING

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,250
18KT WG 2.43CT YELLOW SAPPH... image

14A: 18KT WG 2.43CT YELLOW SAPPHIRE & DIAMOND RING

Estimate: $1,200 - $1,600
Sold:$800
14KT WG 1.60CT DIAMOND & TA... image

15: 14KT WG 1.60CT DIAMOND & TAHITIAN PEARL EARRINGS

Estimate: $3,500 - $5,500
Sold:$2,250
MENS 14KT WHITE GOLD DIAMON... image

16: MENS 14KT WHITE GOLD DIAMOND RING

Estimate: $500 - $700
Sold:$375
14KT YELLOW GOLD 3.25CT DIA... image

17: 14KT YELLOW GOLD 3.25CT DIAMOND & OPAL BRACELET

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,250
LADIES RETRO 14KT ROSE GOLD... image

18: LADIES RETRO 14KT ROSE GOLD DIAMOND RING

Estimate: $1,400 - $1,700
Sold:$850