Auction Closed
February 3, 2018 9:00 AM PST
- Stockton, CA, US
- Auction Details
Police Seizure & Collectibles
by California Auction Company LLC
482 lots
50: 1881-O Morgan Silver Dollar
Sold:$85
51: 1880-P Morgan Silver Dollar
Sold:$85
52: 1880-S Morgan Silver Dollar
Sold:$70
55: 6- Misc. Pocket knives
Sold:$30
56: GAMO Rifle Scope
Sold:$15
58: Black 30gb Apple Ipod
Sold:$25
59: Four Misc Perfume Vials
Sold:$10
62: Assorted Small Knives
Sold:$30
63: Three Misc Cameras
Sold:$25
64: Two Rifle Scopes
Sold:$15
68: White Ladies Adidas Watch
Sold:$35



















