Auction Closed
February 3, 2018 9:00 AM PST
- Stockton, CA, US
- Auction Details
Police Seizure & Collectibles
by California Auction Company LLC
482 lots
442: 5 Bike Lot
Sold:$20
443: 5 Bike Lot
Sold:$15
444: 5 Bike Lot
Sold:$20
445: 6 Bike Lot
Sold:$35
446: 5 Bike Lot
Sold:$25
447: 5 Bike Lot
Sold:$15
448: 5 Bike Lot
Sold:$20
449: 6 Bike Lot
Sold:$20
450: 5 Bike Lot
Sold:$20
451: 5 Bike Lot
Sold:$15
452: 5 Bike Lot
Sold:$30
453: 5 Bike Lot
Sold:$15
454: 5 Bike Lot
Sold:$40
455: 5 Bike Lot
Sold:$20
456: 5 Bike Lot
Sold:$25



















