Auction Closed
  • liveDecember 15, 2015 8:15 PM EST
  • Miami, FL, US

Miami Auction Gallery December 15th Consignment Auction

by Miami Auction Gallery

330 lots

RAFAEL CORONEL SANGUINIA ON... image

203: RAFAEL CORONEL SANGUINIA ON PAPER

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,000
Gustav KLIMT (Attrib) (1862... image

204: Gustav KLIMT (Attrib) (1862-1918)

Estimate: $3,500 - $7,000
Sold:$2,000
Gustav KLIMT (Attrib) (1862... image

205: Gustav KLIMT (Attrib) (1862-1918)

Estimate: $3,500 - $7,000
Sold:$2,000
MIRO OIL ON CARTON image

206: MIRO OIL ON CARTON

Estimate: $7,500 - $15,000
Sold:$8,500
DEGAS PASTEL ON PAPER image

207: DEGAS PASTEL ON PAPER

Estimate: $2,500 - $5,000
Sold:$1,800
DEGAS PASTEL ON PAPER image

208: DEGAS PASTEL ON PAPER

Estimate: $2,500 - $5,000
Sold:$1,500
DIEGO RIVERA (1886-1957) image

209: DIEGO RIVERA (1886-1957)

Estimate: $1,500 - $3,000
Passed
DIEGO RIVERA (1886-1957) image

210: DIEGO RIVERA (1886-1957)

Estimate: $1,500 - $3,000
Passed
DIEGO RIVERA (1886-1957) image

211: DIEGO RIVERA (1886-1957)

Estimate: $1,500 - $3,000
Passed
DIEGO RIVERA (1886-1957) image

212: DIEGO RIVERA (1886-1957)

Estimate: $1,500 - $3,000
Passed
DIEGO RIVERA OIL ON CANVAS image

213: DIEGO RIVERA OIL ON CANVAS

Estimate: $7,500 - $15,000
Passed
R VARO MIXED MEDIA ON PAPER image

214: R VARO MIXED MEDIA ON PAPER

Estimate: $3,500 - $7,000
Passed
Pablo PICASSO (Attrib) (188... image

217: Pablo PICASSO (Attrib) (1881-1973)

Estimate: $3,500 - $7,000
Sold:$1,500
Tina MODOTTI (1896-1942) image

218: Tina MODOTTI (1896-1942)

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$275
Frida KAHLO (1907-1954) image

219: Frida KAHLO (1907-1954)

Estimate: $500 - $1,000
Passed
Frida KAHLO (1907-1954) image

220: Frida KAHLO (1907-1954)

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$400
Diego RIVERA (1886-1957) image

221: Diego RIVERA (1886-1957)

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
Frida KAHLO (1907-1954) image

222: Frida KAHLO (1907-1954)

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$300