Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Pre-64 Winchester Model 70 ... image

809: Pre-64 Winchester Model 70 Bolt Action Rifle

Estimate: $1,200 - $1,700
Sold:$4,025
Pre-64 Winchester Model 70 ... image

816: Pre-64 Winchester Model 70 Bolt Action Rifle

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,265
Browning Arms - Olympian Gr... image

817: Browning Arms - Olympian Grade 458 Winchester Magnum

Estimate: $11,000 - $16,000
Sold:$12,650
Browning Arms - Olympian Gr... image

818: Browning Arms - Olympian Grade Angelo Bee Signed

Estimate: $12,000 - $16,000
Sold:$12,650
Browning Arms - Olympian Gr... image

819: Browning Arms - Olympian Grade Signed Master Engraved

Estimate: $11,000 - $16,000
Sold:$11,500
Browning Arms - Olympian Grade image

820: Browning Arms - Olympian Grade

Estimate: $11,000 - $16,000
Sold:$13,800
Colt - Sauer-Rifle Big Bore... image

821: Colt - Sauer-Rifle Big Bore Double Signed

Estimate: $6,000 - $7,000
Passed
Colt Sauer Sporting Bolt Ac... image

823: Colt Sauer Sporting Bolt Action Rifle with Box

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,300
Colt Sauer Sporting Bolt Ac... image

824: Colt Sauer Sporting Bolt Action Rifle with Box

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,300