Auction Closed
  • liveSeptember 26, 2015 11:00 AM EDT
  • Nokomis, FL, US

LIVE ESTATE ANTIQUES & COLLECTIBLES AUCTION SEPT.26

by Sarasota Auction

292 lots

Fancy shade tall wood floor... image

489: Fancy shade tall wood floor lamp

Estimate: $50 - $100
Sold:$25
Original oil by H. Waller L... image

492: Original oil by H. Waller Lake scene

Estimate: $100 - $250
Sold:$60
Milk glass Gone with the Wi... image

493: Milk glass Gone with the Wind lamp

Estimate: $50 - $75
Sold:$20
Mahogany mirrored back musi... image

494: Mahogany mirrored back music cabinet

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Vintage unmarked 24' Banque... image

495: Vintage unmarked 24' Banquet lamp

Estimate: $100 - $200
Sold:$40
Oak Larkin style side by si... image

496: Oak Larkin style side by side cabinet

Estimate: $400 - $750
Sold:$175
Vintage globe top 62" floor... image

497: Vintage globe top 62" floor lamp

Estimate: $50 - $150
Sold:$45
Vintage flat top shade floo... image

499: Vintage flat top shade floor lamp

Estimate: $75 - $150
Sold:$25
Golden oak lamp table image

500: Golden oak lamp table

Estimate: $75 - $125
Sold:$50
Three tier mahogany pie stand image

502: Three tier mahogany pie stand

Estimate: $30 - $50
Sold:$40
Vintage marble and metal fl... image

503: Vintage marble and metal floor lamp

Estimate: $75 - $125
Sold:$50
Moe Bridges reverse painted... image

505: Moe Bridges reverse painted shade table lamp

Estimate: $1,500 - $3,500
Sold:$475