Auction Closed
  • liveSeptember 26, 2015 11:00 AM EDT
  • Nokomis, FL, US

LIVE ESTATE ANTIQUES & COLLECTIBLES AUCTION SEPT.26

by Sarasota Auction

292 lots

Lot of 3 vintage opera glasses image

609: Lot of 3 vintage opera glasses

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Bavarian 13 pcs. deco style... image

611: Bavarian 13 pcs. deco style tea set

Estimate: $40 - $75
Sold:$20
Franklin Mint Civil War che... image

613: Franklin Mint Civil War chess set

Estimate: $200 - $350
Sold:$90
Pair of framed portrait 8" ... image

618: Pair of framed portrait 8" tintypes

Estimate: $100 - $225
Sold:$50
Set of 6 deco wall sconce lens image

619: Set of 6 deco wall sconce lens

Estimate: $50 - $150
Sold:$400
Watercolor cir. 1872 ship s... image

620: Watercolor cir. 1872 ship scene signed

Estimate: $75 - $175
Sold:$300
Oil Painting John Koekkoek ... image

621: Oil Painting John Koekkoek river scene

Estimate: $250 - $450
Sold:$80
25" Thai Goddess image

622: 25" Thai Goddess

Estimate: $100 - $200
Passed
Miller slag glass lamp image

624: Miller slag glass lamp

Estimate: $400 - $750
Sold:$200
Blackamoor lamp by Van Clef... image

625: Blackamoor lamp by Van Cleff 1946

Estimate: $50 - $100
Sold:$40
Vintage mermaid lamp image

626: Vintage mermaid lamp

Estimate: $25 - $50
Sold:$90