Auction Closed
  • liveSeptember 26, 2015 11:00 AM EDT
  • Nokomis, FL, US

LIVE ESTATE ANTIQUES & COLLECTIBLES AUCTION SEPT.26

by Sarasota Auction

292 lots

Floral reverse painted tabl... image

429: Floral reverse painted table lamp

Estimate: $150 - $300
Sold:$80
Vintage Mahogany fern stand image

430: Vintage Mahogany fern stand

Estimate: $40 - $75
Sold:$25
Green tulip slag glass tabl... image

432: Green tulip slag glass table lamp

Estimate: $75 - $150
Sold:$45
Vintage Deco style metal fl... image

433: Vintage Deco style metal floor lamp

Estimate: $75 - $100
Sold:$50
Columbia table top Grafonola image

437: Columbia table top Grafonola

Estimate: $175 - $375
Sold:$45
Gilbert 24 inch gingerbread... image

438: Gilbert 24 inch gingerbread clock

Estimate: $125 - $250
Sold:$45
Gilbert 8 day banjo clock image

439: Gilbert 8 day banjo clock

Estimate: $100 - $200
Sold:$45
Welch Mfg OG 26" tall case ... image

441: Welch Mfg OG 26" tall case clock

Estimate: $100 - $200
Sold:$45
Japy Frere French marble ma... image

442: Japy Frere French marble mantle clock

Estimate: $250 - $375
Sold:$110
Tall case 33" wood works cl... image

443: Tall case 33" wood works clock w/ key

Estimate: $200 - $350
Sold:$50
Japy Freres French marble m... image

444: Japy Freres French marble mantel clock

Estimate: $250 - $500
Sold:$90
Oil on canvas farm scene in... image

446: Oil on canvas farm scene in gilt frame

Estimate: $100 - $200
Sold:$60