Auction Closed
July 28, 2016 6:00 PM MST
- Chino Valley, AZ, US
- Auction Details
Hwy 51 Antiques & More Auction Stillwater OK
by Bees Auctions
238 lots
101: Antique Cream Separator
Sold:$120
102: Antique Carriage Lamp
Sold:$50
107: Vintage Wooden Hook Block
Sold:$50
108: Antique Courting Couch
Sold:$90
109: 2009 Kawasaki 500
Passed
110: Ford 4500 Loader Backhoe Tractor
Sold:$2,750
111: Harley Davidson Seat
Sold:$50
112: 3pt 67 inch Gannon Box Blade
Sold:$145
113: Western Snowplow setup
Sold:$50
114: 6 foot 3pt blade grader
Sold:$60
117: Single Trap Shooter
Sold:$10
118A: Vicaro Antique Radio
Sold:$20



















