Auction Closed
July 28, 2016 6:00 PM MST
- Chino Valley, AZ, US
- Auction Details
Hwy 51 Antiques & More Auction Stillwater OK
by Bees Auctions
238 lots
1: Lot of 4 Oval Cut Gemstones
Sold:$15
2: Lot of 5 Pear Cut Gemstones
Sold:$10
4: Lot of 3 Pear Cut Gemstones
Sold:$20
5: Lot of 3 Round Cut Gemstones
Sold:$25
6: Lot of 4 Round Cut Gemstones
Sold:$20
8: Lot of 3 Oval Cut Gemstones
Sold:$40
9: Lot of 1 Oval Cut Gemstone
Sold:$10
11: Lot of 3 Oval Cut Gemstones
Sold:$30
12: Lot of 3 Oval Cut Gemstones
Sold:$15
13: Lot of 1 Pear Cut Gemstone
Sold:$30
14: Lot of 3 Pear Cut Gemstones
Sold:$20
16: 1953 King Tuba
Sold:$45
17: Vintage Brass Saki Set
Sold:$5
18: Emerson Electric Vintage Fan
Sold:$30



















