Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

(M) S&W Model 66-2 Double A... image

44: (M) S&W Model 66-2 Double Action Revolver.

Estimate: $400 - $600
Sold:$584.25
(M) S&W Model 5906 Semi-Aut... image

45: (M) S&W Model 5906 Semi-Automatic Pistol.

Estimate: $400 - $600
Sold:$492
(M) S&W M&P .45 Semi-Automa... image

50: (M) S&W M&P .45 Semi-Automatic Pistol.

Estimate: $400 - $600
Sold:$553.5
(C) Lot Of 3: Shotguns & Ri... image

51: (C) Lot Of 3: Shotguns & Rifle.

Estimate: $100 - $200
Sold:$338.25
(C) Lot Of 3: .22 Caliber R... image

52: (C) Lot Of 3: .22 Caliber Rifles.

Estimate: $150 - $200
Sold:$246
(C) Lot Of 4: .22 Caliber R... image

53: (C) Lot Of 4: .22 Caliber Rifles.

Estimate: $150 - $200
Sold:$430.5
(C) Lot Of 3: Two Rifles an... image

54: (C) Lot Of 3: Two Rifles and One Shotgun.

Estimate: $150 - $250
Sold:$215.25
(C) Lot Of 3: .22 Caliber R... image

55: (C) Lot Of 3: .22 Caliber Rifles.

Estimate: $200 - $300
Sold:$330
(C) Lot Of 4: .22 Caliber R... image

57: (C) Lot Of 4: .22 Caliber Rifles.

Estimate: $200 - $400
Sold:$531.25
(C) Italian Vetterli Bolt A... image

59: (C) Italian Vetterli Bolt Action Rifle.

Estimate: $200 - $500
Sold:$276.75