Auction Closed
February 23, 2019 10:00 AM MST
- Glendale, AZ, US
- Auction Details
EJ's Februaury 23rd Multi Estate Auction Ring 1
by EJ'S Auction & Appraisal
458 lots
1114: (2200+) .22 Bullets
Sold:$65
1116: (1000+) .22 Bullets
Sold:$100
1118: (400) .38 Special Bullets
Sold:$65
1122: (96) 30-06 Bullets
Sold:$55
1123: (300+) .38 Special Bullets
Sold:$60
1124: (400) .38 Special Bullets
Sold:$65
1126: (70+) 30-06 Bullets
Sold:$55
1127: Assorted 9mm Ammunition
Sold:$45
1128: Assortment Of Gun Magazines
Sold:$120



















