Auction Closed
June 5, 2016 10:00 AM GMT+2
- Berlin, Germany
- Auction Details
DAY 3 of 3 - THIRD REICH - WW 2, WEHRMACHT, ARMY, AIRFORCE, NAVY, TANKS, U-BOATS, AFRICA CORPS, WAFFEN-SS, NSDAP, SA,RAD
by BAH – Historica Auctioneers
1,326 lots
3630: FINGERRING
Sold:€80
3631: FINGERRING
Passed
3632: FINGERRING
Passed
3633: SCHREIBTISCHDEKORATION
Sold:€240
3636: KERZENLEUCHTER
Sold:€200
3637: SCHNAPS-TABLETT
Sold:€170
3638: 2 BRIEFBESCHWERER
Sold:€90
3639: TASCHENMESSER
Sold:€20
3640: 10 REAGENZGLÄSER
Sold:€90
3641: VERBAND-PÄCKCHEN
Passed
3642: MOTORRAD-KENNZEICHEN
Sold:€400
3643: FAHRZEUGSTANDER
Sold:€55
3644: SITZBANK
Sold:€360
3649: ERINNERUNGSMEDAILLE 1939-1945
Sold:€110



















