Auction Closed
June 5, 2016 10:00 AM GMT+2
- Berlin, Germany
- Auction Details
DAY 3 of 3 - THIRD REICH - WW 2, WEHRMACHT, ARMY, AIRFORCE, NAVY, TANKS, U-BOATS, AFRICA CORPS, WAFFEN-SS, NSDAP, SA,RAD
by BAH – Historica Auctioneers
1,326 lots
3551: ÄRMELBAND "ADOLF HITLER"
Sold:€600
3552: ÄRMELBAND "ADOLF HITLER"
Sold:€40
3553: 2 ÄRMELBÄNDER
Sold:€40
3554: 2 FÜHRER-ÄRMELBÄNDER
Sold:€45
3555: 4 RANGABZEICHEN
Passed
3556: 3 ÄRMELABZEICHEN
Passed
3557: ARMBINDE
Sold:€70
3558: KONVOLUT EFFEKTEN
Passed
3560: PAAR GAMASCHEN
Passed
3561: STAHLHELM M 35
Sold:€165
3562: STAHLHELM M 35
Sold:€150
3563: STAHLHELM M 35
Sold:€220
3564: STAHLHELM
Sold:€60
3565: PARADEHELM M 36
Sold:€50
3567: FELDMÜTZE FÜR FÜHRER
Sold:€330
3568: FELDMÜTZE
Sold:€165
3569: FELDMÜTZE
Sold:€100



















