Auction Closed
June 5, 2016 10:00 AM GMT+2
- Berlin, Germany
- Auction Details
DAY 3 of 3 - THIRD REICH - WW 2, WEHRMACHT, ARMY, AIRFORCE, NAVY, TANKS, U-BOATS, AFRICA CORPS, WAFFEN-SS, NSDAP, SA,RAD
by BAH – Historica Auctioneers
1,326 lots
3090: 3 PRESSEFOTOS
Passed
3091: 4 PRESSEFOTOS
Passed
3092: ERINNERUNGSFOTO
Sold:€20
3094: 85 STÄDTE-FOTOS
Passed
3095: 24 FOTOS
Sold:€30
3096: 2 FOTOGRAFIEN
Sold:€20
3097: KONVOLUT FOTOS
Passed
3098: FOTOKONVOLUT
Passed
3100: 2 LEHRTAFEN
Passed
3103: MUNDHARMONIKA
Sold:€240
3104: SCHELLACK-BILD-SCHALLPLATTE
Sold:€190
3105: SCHELLACKPLATTE
Passed
3106: PATRIA BILD-SCHALLPLATTE
Sold:€110
3107: HORST WESSEL-GEDENKPLATTE
Sold:€220
3108: SCHELLACK-BILDSCHALLPLATTE
Sold:€400
3109: SCHELLACK-BILD-SCHALLPLATTE
Sold:€330



















