Auction Closed
  • liveDecember 6, 2019 11:00 AM EST
  • Mebane, NC, US

Annual Americana & Continental Fine Antiques Catalog Auction

by Mebane Antique Auction

640 lots

Henri Giraud Bronze Il Bat ... image

623: Henri Giraud Bronze Il Bat Statue

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
Pair Large Signed Bronze Ch... image

624: Pair Large Signed Bronze Cherubs Statues

Estimate: $400 - $600
Sold:$1,350
Japanese Cloisonne Deer Dra... image

625: Japanese Cloisonne Deer Dragon Figure

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
Asian Bronze Buddha Ratnasa... image

626: Asian Bronze Buddha Ratnasambhava Figure

Estimate: $200 - $400
Sold:$180
Turkish Kars Handmade Wool Rug image

627: Turkish Kars Handmade Wool Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Persian Khorassan Handmade Rug image

628: Persian Khorassan Handmade Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$220
Chinese Aubusson Hook Rug image

631: Chinese Aubusson Hook Rug

Estimate: $100 - $200
Sold:$10
India Kirman Handmade Rug image

632: India Kirman Handmade Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$140
Chinese Silk Tabriz Handmad... image

633: Chinese Silk Tabriz Handmade Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$240
Persian Nain Handmade Rug image

634: Persian Nain Handmade Rug

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Chinese Silk Tabriz Handmad... image

635: Chinese Silk Tabriz Handmade Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$240
India Herati Handmade Wool Rug image

636: India Herati Handmade Wool Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$25
English Mahogany Linen Press image

638: English Mahogany Linen Press

Estimate: $400 - $600
Sold:$220
Victorian Brass And Iron Wa... image

639: Victorian Brass And Iron Water Fountain

Estimate: $200 - $400
Sold:$140
Belgium Heriz Rug image

640: Belgium Heriz Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$30