Auction Closed
June 3, 2021 4:00 PM EDT
- Shipshewana, IN, US
- Auction Details
DAN & MYRNA COLEMAN 'ANTIQUE TOOLS'
by Chupp Auctions & Real Estate, LLC
400 lots
384: 19" Plumb and Level
Sold:$35
385: 5½" Plumb and Level
Sold:$400
387: Stanley No. 212 Plane
Sold:$850
388: Stanley Bedrock No. 602 Plane
Sold:$1,000
389: Stanley No. 3 Bench Plane
Sold:$125
391: Union 6" Bench Top Fluter
Sold:$25
392: Sole Pattern Grading Gauges
Sold:$20
393: Yankee Screwdriver
Sold:$25
399: Stanley No. 15½ Block Plane
Sold:$350



















