Auction Closed
  • liveNovember 30, 2024 10:00 AM EST
  • Mebane, NC, US

U.S. American Numismatic Coins Currency Investment

by Mebane Antique Auction

300 lots

1910 $5.00 Gold Indian Head... image

21: 1910 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$625
1915 $5.00 Gold Indian Head... image

22: 1915 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$675
1908 $5.00 Gold Indian Head... image

23: 1908 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$625
1912 $5.00 Gold Indian Head... image

24: 1912 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$625
1912 $5.00 Gold Indian Head... image

25: 1912 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$625
1914 $5.00 Gold Indian Head... image

26: 1914 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$625
1915 $5.00 Gold Indian Head... image

27: 1915 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$600
1929 $2.50 Gold Indian Head... image

28: 1929 $2.50 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$575
1913 $2.50 Gold Indian Head... image

29: 1913 $2.50 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$475
2021-P $25 Australia Kangar... image

34: 2021-P $25 Australia Kangaroo Gold PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$575
1980 Grant Wood Gold AV Med... image

35: 1980 Grant Wood Gold AV Medal PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$2,200
1980 Grant Wood Gold AV Med... image

36: 1980 Grant Wood Gold AV Medal PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$2,200
1981 Mark Twain 1 Ounce Gol... image

37: 1981 Mark Twain 1 Ounce Gold AV Medal PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$2,300