Auction Closed
  • timeJanuary 26, 2026 10:00 AM EST
  • WHEELING, WV, US

MUSICAL EQUIPMENT, GOLD JEWELRY, CLEAN HOUSEHOLD FURNISHINGS & MORE!

by Frio Stack & Associates

372 lots

Book Lot 12 image

241: Book Lot 12

Lot Closed
Sold:$10
Book Lot 13 image

242: Book Lot 13

Lot Closed
Sold:$5
Book Lot 14 image

243: Book Lot 14

Lot Closed
Sold:$5
Book Lot 15 image

244: Book Lot 15

Lot Closed
Sold:$5
Book Lot 16 image

245: Book Lot 16

Lot Closed
Passed
Book Lot 17 image

246: Book Lot 17

Lot Closed
Sold:$15
Book Lot 18 image

247: Book Lot 18

Lot Closed
Sold:$15
Book Lot 19 image

248: Book Lot 19

Lot Closed
Sold:$10
Book Lot 20 image

249: Book Lot 20

Lot Closed
Sold:$5
Book Lot 21 image

250: Book Lot 21

Lot Closed
Sold:$10
Book Lot 22 image

251: Book Lot 22

Lot Closed
Sold:$5
Book Lot 23 image

252: Book Lot 23

Lot Closed
Sold:$5
Book Lot 24 image

253: Book Lot 24

Lot Closed
Sold:$40
Book Lot 25 image

254: Book Lot 25

Lot Closed
Passed
Book Lot 26 image

255: Book Lot 26

Lot Closed
Passed
Book Lot 27 image

256: Book Lot 27

Lot Closed
Passed
Book Lot 28 image

257: Book Lot 28

Lot Closed
Sold:$15
Book Lot 29 image

258: Book Lot 29

Lot Closed
Passed
Book Lot 30 image

259: Book Lot 30

Lot Closed
Passed