Auction Closed
  • liveDecember 1, 2018 10:00 AM CST
  • LAPORTE, IN, US

AMAZING PETERSON TOY AUCTION DAY 2

by Auctions By Moldenhauer

382 lots

1966 Major Matt Mason Moon ... image

41: 1966 Major Matt Mason Moon Suite Pak

Estimate: $25 - $200
Sold:$70
1966 Major Matt Mason Space... image

42: 1966 Major Matt Mason Space Probe Pak

Estimate: $25 - $200
Sold:$50
1966 Major Matt Mason Weltr... image

43: 1966 Major Matt Mason Weltraum Zelt

Estimate: $25 - $200
Sold:$70
2 -1964 GI Joe Accessories image

44: 2 -1964 GI Joe Accessories

Estimate: $25 - $150
Sold:$110
1962 Ideal Flintstones Pebbles image

45: 1962 Ideal Flintstones Pebbles

Estimate: $25 - $50
Sold:$70
1966 Batman & Robin Wallet image

47: 1966 Batman & Robin Wallet

Estimate: $25 - $500
Sold:$35
Redball Jets Vintage Box image

48: Redball Jets Vintage Box

Estimate: $25 - $100
Passed
1966 Superman Wallet -1 of ... image

50: 1966 Superman Wallet -1 of 10 known

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$700
1968 Superman Movie Viewer image

51: 1968 Superman Movie Viewer

Estimate: $25 - $150
Sold:$25
Vintage Punch & Judy Puppet... image

54: Vintage Punch & Judy Puppet and Car

Estimate: $25 - $100
Sold:$15
Batman & Robin Glasses image

55: Batman & Robin Glasses

Estimate: $25 - $50
Sold:$45
1954 Roy Rodgers Paint by N... image

57: 1954 Roy Rodgers Paint by Number set

Estimate: $25 - $75
Sold:$25
1938 Lone Ranger First Aid Kit image

58: 1938 Lone Ranger First Aid Kit

Estimate: $25 - $75
Sold:$30
Walt Disney Davy Crockett W... image

59: Walt Disney Davy Crockett Wallet

Estimate: $25 - $200
Sold:$35
Marx Ramjet 4-way Scope image

60: Marx Ramjet 4-way Scope

Estimate: $25 - $200
Sold:$60