Auction Closed
  • timeJuly 16, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

North Carolina Estate Gold And Silver Coin Collection

by Mebane Antique Auction

200 lots

1911 $2.50 Dollar Gold Indi... image

41: 1911 $2.50 Dollar Gold Indian Head Coin Pendant Jewelry

Lot Closed
Estimate: $200 - $400
Sold:$325
1912 $2.50 Dollar Gold Indi... image

42: 1912 $2.50 Dollar Gold Indian Head

Lot Closed
Estimate: $200 - $400
Sold:$300
1908 $2.50 Dollar Gold Indi... image

43: 1908 $2.50 Dollar Gold Indian Head

Lot Closed
Estimate: $200 - $400
Sold:$325
1854 $3.00 Dollar Gold Indi... image

44: 1854 $3.00 Dollar Gold Indian Princess

Lot Closed
Estimate: $400 - $800
Sold:$1,050
Original 1994 American Silv... image

45: Original 1994 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$38
Original 2007 American Silv... image

46: Original 2007 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$38
Original 2007 American Silv... image

47: Original 2007 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$34
Original 2010 American Silv... image

48: Original 2010 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$31
Original 2010 American Silv... image

49: Original 2010 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$31
Original 2010 American Silv... image

50: Original 2010 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$31
Original 2010 American Silv... image

51: Original 2010 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$41
Original 2015 American Silv... image

52: Original 2015 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$30
Original 2000 American Silv... image

53: Original 2000 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$31
Original 2005 American Silv... image

54: Original 2005 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$31
Original 2005 American Silv... image

55: Original 2005 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$31
Original 2002 American Silv... image

56: Original 2002 American Silver Eagle

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$31
Original 1878 CC Morgan Sil... image

57: Original 1878 CC Morgan Silver Dollar

Lot Closed
Estimate: $100 - $200
Sold:$325
Original 1879 Morgan Silver... image

58: Original 1879 Morgan Silver Dollar

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$28
Original 1881-S Morgan Silv... image

59: Original 1881-S Morgan Silver Dollar

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$25
Original 1882 Morgan Silver... image

60: Original 1882 Morgan Silver Dollar

Lot Closed
Estimate: $20 - $40
Sold:$31