Auction Closed
  • timeJuly 16, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

North Carolina Estate Gold And Silver Coin Collection

by Mebane Antique Auction

200 lots

1987 American Gold Eagle 2-... image

1: 1987 American Gold Eagle 2-Coin Proof Set

Lot Closed
Estimate: $1,000 - $10,000
Sold:$2,500
(5) Johnson Matthey Fine Go... image

2: (5) Johnson Matthey Fine Gold 9999 Sealed 1 Ounce Bars

Lot Closed
Estimate: $10,000 - $12,000
Sold:$8,300
(1) Johnson Matthey Fine Go... image

3: (1) Johnson Matthey Fine Gold 9999 Sealed 1 Ounce Bar

Lot Closed
Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,600
(1) 1979 Krugerrand 1 Ounce... image

4: (1) 1979 Krugerrand 1 Ounce Fine Gold Coin

Lot Closed
Estimate: $1,800 - $2,400
Sold:$1,650
2007 $5.00 American Gold Ea... image

5: 2007 $5.00 American Gold Eagle Tenth Ounce

Lot Closed
Estimate: $200 - $400
Sold:$220
2007 $5.00 American Gold Ea... image

6: 2007 $5.00 American Gold Eagle Tenth Ounce

Lot Closed
Estimate: $200 - $400
Sold:$220
2007 $5.00 American Gold Ea... image

7: 2007 $5.00 American Gold Eagle Tenth Ounce

Lot Closed
Estimate: $200 - $400
Sold:$230
2004 $25.00 American Gold E... image

8: 2004 $25.00 American Gold Eagle Half Ounce

Lot Closed
Estimate: $800 - $1,200
Sold:$875
1878 S Morgan Silver Dollar... image

9: 1878 S Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$95
1880 S Morgan Silver Dollar... image

10: 1880 S Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$60
1881 S Morgan Silver Dollar... image

11: 1881 S Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$75
1883 O Morgan Silver Dollar... image

12: 1883 O Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$85
1884 O Morgan Silver Dollar... image

13: 1884 O Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$95
1885 O Morgan Silver Dollar... image

14: 1885 O Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$80
1886 Morgan Silver Dollar P... image

15: 1886 Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$75
1887 Morgan Silver Dollar P... image

16: 1887 Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$80
1889 Morgan Silver Dollar P... image

17: 1889 Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$120
1898 O Morgan Silver Dollar... image

18: 1898 O Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$85
1899 O Morgan Silver Dollar... image

19: 1899 O Morgan Silver Dollar PCGS MS-65

Lot Closed
Estimate: $100 - $200
Sold:$220
1902 O Morgan Silver Dollar... image

20: 1902 O Morgan Silver Dollar PCGS MS-63

Lot Closed
Estimate: $50 - $100
Sold:$85