Auction Closed
  • timeJanuary 18, 2024 6:00 PM EST
  • Mebane, NC, US

Vintage Men's Luxury Wrist Watch Parts Books Estate Collection

by Mebane Antique Auction

140 lots

Vintage Wristwatch And Pock... image

81: Vintage Wristwatch And Pocket Watch Movement Parts

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$55
Vintage Wristwatch And Pock... image

82: Vintage Wristwatch And Pocket Watch Movement Parts

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$120
Vintage Wristwatch And Pock... image

83: Vintage Wristwatch And Pocket Watch Movement Parts

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$240
Vintage Elgin Wristwatch An... image

84: Vintage Elgin Wristwatch And Pocket Watch Movement Parts

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$70
Vintage Pocket And Wristwat... image

85: Vintage Pocket And Wristwatch Movement Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$270
Vintage Ladies Wristwatch E... image

86: Vintage Ladies Wristwatch Estate Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$55
Vintage Gubelin Wristwatch ... image

88: Vintage Gubelin Wristwatch Movement Parts Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$38
Vintage Hamilton Pocket And... image

89: Vintage Hamilton Pocket And Wristwatch Movement Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$170
Vintage Gruen Wristwatch Mo... image

90: Vintage Gruen Wristwatch Movement Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$70
Vintage Wristwatch Winding ... image

91: Vintage Wristwatch Winding Stems Parts Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$13
Vintage Wristwatch Crystals... image

92: Vintage Wristwatch Crystals Parts Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$130
Watch Adjustment By Hans Je... image

93: Watch Adjustment By Hans Jendritzki Second Edition

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$41
Antique Watch Restoration B... image

94: Antique Watch Restoration By Archie B. Perkins Vol. 1

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$65
Pennsylvania Clocks And Wat... image

95: Pennsylvania Clocks And Watches By James W. Gibbs

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$24
Practical Benchwork For Hor... image

98: Practical Benchwork For Horologists By Louis Levin

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$90
The Clock Book By Wallace N... image

99: The Clock Book By Wallace Nutting

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$5
The History Of Clocks And W... image

100: The History Of Clocks And Watches By Eric Bruton

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$5