Auction Closed
  • timeMarch 1, 2022 6:00 PM EST
  • Mebane, NC, US

North Carolina Pottery Collection

by Mebane Antique Auction

160 lots

Master Potter Ben Owen N.C.... image

82: Master Potter Ben Owen N.C. Art Pottery Pitcher

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$23
Master Potter Ben Owen N.C.... image

83: Master Potter Ben Owen N.C. Art Pottery Candle Holders

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$37
Master Potter Ben Owen N.C.... image

84: Master Potter Ben Owen N.C. Art Pottery Candle Cups

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Ben Owen III N.C.Art Potter... image

86: Ben Owen III N.C.Art Pottery Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$130
Master Potter Ben Owen N.C.... image

87: Master Potter Ben Owen N.C. Art Pottery Bean Pots

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$27
Ben Owen III N.C. Art Potte... image

88: Ben Owen III N.C. Art Pottery Chinese Red Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$170
Mark Hewitt N.C. Art Potter... image

89: Mark Hewitt N.C. Art Pottery Candle Holders

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$55
Ben Owen III N.C. Art Potte... image

90: Ben Owen III N.C. Art Pottery Chinese Red Bowls

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Master Potter Ben Owen N.C.... image

91: Master Potter Ben Owen N.C.Art Pottery Lidded Pots

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Ben Owen Potter N.C. Art Po... image

92: Ben Owen Potter N.C. Art Pottery Dark Blue Glaze Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$70
T. Maness N.C. Wildwood Art... image

94: T. Maness N.C. Wildwood Art Pottery Owl Pitcher

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$28
Ben Owen III N.C. Art Potte... image

95: Ben Owen III N.C. Art Pottery Chinese Red Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$120
Master Ben Owen N.C. Art Po... image

96: Master Ben Owen N.C. Art Pottery Large Charger

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
Rare Pottery By Ben Owen St... image

97: Rare Pottery By Ben Owen Stamp Large Charger

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
Early N.C. Jugtown Ware Pot... image

98: Early N.C. Jugtown Ware Pottery Decorated Bowl

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$46
Master Potter Ben Owen N.C.... image

99: Master Potter Ben Owen N.C. Art Pottery Pitchers

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Master Potter Ben Owen N.C.... image

100: Master Potter Ben Owen N.C. Art Pottery Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$130