Auction Closed
  • timeApril 11, 2024 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Vintage Lady Head Vase Estate Collection

by Mebane Antique Auction

120 lots

Vintage Lady Head Vase NAPC... image

81: Vintage Lady Head Vase NAPCO Ware C5939

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$41
Vintage Lady Head Vase NAPC... image

82: Vintage Lady Head Vase NAPCO Ware C2589B 1956

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$60
Vintage Christmas Lady Head... image

83: Vintage Christmas Lady Head Vase NAPCO Ware CX5409 1962

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$180
Vintage Lady Head Vase 4070 image

84: Vintage Lady Head Vase 4070

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$45
Vintage Lady Head Vase NAPC... image

85: Vintage Lady Head Vase NAPCO Ware C3815A 1959

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$44
Vintage Young Lady Head Vas... image

86: Vintage Young Lady Head Vase T-1961

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$210
Vintage Young Lady Head Vas... image

87: Vintage Young Lady Head Vase K2069 Relpo

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$180
Vintage Young Lady Head Vase image

88: Vintage Young Lady Head Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$100
Vintage Young Lady Head Vase image

89: Vintage Young Lady Head Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$21
Vintage Lady Head Vase Inar... image

90: Vintage Lady Head Vase Inarco E1062 Japan

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$60
Vintage Lady Head Vase Orion image

91: Vintage Lady Head Vase Orion

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$20
Vintage Lady Head Vase Inar... image

92: Vintage Lady Head Vase Inarco E-E 1002 Japan

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$210
Vintage Lady Head Vase Inar... image

93: Vintage Lady Head Vase Inarco E-191/M/C Japan 1961

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$70
Vintage Lady Head Vase image

94: Vintage Lady Head Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$21
Vintage Lady Head Vase image

95: Vintage Lady Head Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$10
Vintage Lady Head Vase image

96: Vintage Lady Head Vase

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$31
Vintage Lady Head Vase Parm... image

97: Vintage Lady Head Vase Parma A-108

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$95
Vintage Lady Head Vase Ardc... image

98: Vintage Lady Head Vase Ardco Dallas Japan

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$90
Vintage Lady Head Vase Left... image

99: Vintage Lady Head Vase Lefton 2424 Japan

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$21
Vintage Lady Head Vase NAPC... image

100: Vintage Lady Head Vase NAPCO Ware C4897C 1960

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$55