Auction Closed
  • liveMay 6, 2023 10:00 AM EDT
  • Mebane, NC, US

Early U.S. Gold Silver Coin And Currency Investment Auction

by Mebane Antique Auction

300 lots

1834 $5.00 Gold Classic Hea... image

1: 1834 $5.00 Gold Classic Head Coin Plain 4 PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$525
1884-S $20.00 Gold Liberty ... image

2: 1884-S $20.00 Gold Liberty Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$2,150
1887-S $5.00 Gold Liberty H... image

3: 1887-S $5.00 Gold Liberty Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$525
1857-S $2.50 Gold Liberty H... image

4: 1857-S $2.50 Gold Liberty Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$525
1914 $5.00 Gold Indian Head... image

5: 1914 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$600
1911-S $5.00 Gold Indian He... image

6: 1911-S $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$575
1909-D $5.00 Gold Indian He... image

7: 1909-D $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$875
1909-D $5.00 Gold Indian He... image

8: 1909-D $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$675
1909-D $5.00 Gold Indian He... image

9: 1909-D $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$525
1910 $5.00 Gold Indian Head... image

10: 1910 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$650
1913 $5.00 Gold Indian Head... image

11: 1913 $5.00 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$550
1927 $2.50 Gold Indian Head... image

12: 1927 $2.50 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$400
1915 $2.50 Gold Indian Head... image

13: 1915 $2.50 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$325
1912 $2.50 Gold Indian Head... image

14: 1912 $2.50 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$425
1926 $2.50 Gold Indian Head... image

15: 1926 $2.50 Gold Indian Head Coin PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$300
1932 $10.00 Gold Indian Hea... image

16: 1932 $10.00 Gold Indian Head Coin NGC

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$1,550
1798 Draped Bust 1C 2nd Hai... image

18: 1798 Draped Bust 1C 2nd Hair Style PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$55
1800/79 Draped Bust 1C S-19... image

19: 1800/79 Draped Bust 1C S-194 PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$75
1808 Classic Head Large Cen... image

20: 1808 Classic Head Large Cent PCGS

Estimate: $100 - $10,000
Sold:$80