Auction Closed
  • timeDecember 7, 2022 6:00 PM EST
  • Mebane, NC, US

Vintage Men's Luxury Wrist Watch Estate Collection

by Mebane Antique Auction

104 lots

Invicta Reserve Excursion C... image

42: Invicta Reserve Excursion Chronograph Mens Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$100
Invicta Coalition Forces Ch... image

43: Invicta Coalition Forces Chronograph Mens Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$65
Invicta Subaqua Chronograph... image

44: Invicta Subaqua Chronograph Mens Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$90
Invicta Specialty Special E... image

45: Invicta Specialty Special Edition Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$16
Invicta Specialty Special E... image

46: Invicta Specialty Special Edition Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$15
Invicta Russian 1959 Diver ... image

47: Invicta Russian 1959 Diver Chronograph Mens Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$110
Invicta Specialty Special E... image

48: Invicta Specialty Special Edition Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$21
Invicta Venom 2000 Meters C... image

49: Invicta Venom 2000 Meters Chronograph Mens Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$60
Invicta Subaqua W/R 200MT C... image

50: Invicta Subaqua W/R 200MT Chronograph Mens Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$110
Invicta Specialty Special E... image

51: Invicta Specialty Special Edition Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$110
Invicta Specialty Special E... image

52: Invicta Specialty Special Edition Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$65
Invicta Specialty Special E... image

53: Invicta Specialty Special Edition Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$41
Invicta Specialty Collectio... image

54: Invicta Specialty Collection Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$12
Invicta Specialty Collectio... image

55: Invicta Specialty Collection Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$5
Invicta Specialty Collectio... image

56: Invicta Specialty Collection Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$12
Invicta Pro Diver Men's Wri... image

57: Invicta Pro Diver Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$110
Vintage Russian Diver Men's... image

59: Vintage Russian Diver Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$42
Vintage Tissot Swiss Automa... image

60: Vintage Tissot Swiss Automatic Seastar Men's Wristwatch

Lot Closed
Estimate: $10 - $10,000
Sold:$80