Auction Closed
  • liveDecember 7, 2020 2:00 PM GMT
  • London, United Kingdom

Best of British (Prints and Editions)

by Forum Auctions - UK

161 lots

Howard Hodgkin (1932-2017) ... image

101: Howard Hodgkin (1932-2017) Multiplication

Estimate: £1,500 - £2,000
Passed
David Hockney (b.1937) Fies... image

104: David Hockney (b.1937) Fiesta (Baggott 178)

Estimate: £500 - £700
Sold:£350
David Hockney (b.1937) Litt... image

107: David Hockney (b.1937) Little Boodge

Estimate: £500 - £700
Sold:£480
David Hockney (b.1937) Baby... image

108: David Hockney (b.1937) Baby Sumo. My Window

Estimate: £800 - £1,000
Sold:£800
David Hockney (b.1937) A Bi... image

109: David Hockney (b.1937) A Bigger Book

Estimate: £1,000 - £1,500
Sold:£2,200
David Hockney (b.1937), Hoc... image

110: David Hockney (b.1937), Hockney's Alphabet

Estimate: £1,500 - £2,000
Sold:£1,200
David Hockney (b.1937) A Yo... image

111: David Hockney (b.1937) A Young Model

Estimate: £5,000 - £7,000
Sold:£4,500
David Hockney (b.1937) Byro... image

112: David Hockney (b.1937) Byron Upton

Estimate: £5,000 - £7,000
Sold:£4,500
David Hockney (b.1937) My L... image

113: David Hockney (b.1937) My Little House at the sea

Estimate: £5,000 - £7,000
Sold:£4,500
David Hockney (b.1937) Celi... image

114: David Hockney (b.1937) Celia Reclining (Tokyo 225)

Estimate: £10,000 - £15,000
Sold:£9,000
David Hockney (b.1937) Tree... image

117: David Hockney (b.1937) Tree (Tokyo 61)

Estimate: £2,500 - £3,500
Sold:£2,400
David Hockney (b.1937) My P... image

118: David Hockney (b.1937) My Pool and Terrace

Estimate: £8,000 - £10,000
Sold:£7,500
David Hockney (b.1937) Mo A... image

119: David Hockney (b.1937) Mo Asleep (Tokyo 116)

Estimate: £3,000 - £5,000
Sold:£2,800