Auction Closed
May 30, 2015 10:00 AM GMT+1
- London, United Kingdom
- Auction Details
Antiquities & Coins: Day 4
by TimeLine Auctions
521 lots
2371: Shipwreck Coins - HMS Association - Charles II - 1672 - Halfcrown
Estimate: £100 - £150
Sold:£150
2373: Shipwreck Coins - Hollandia - Mexico - Pillar 8 Reales in Engraved Pendant Mount
Estimate: £90 - £120
Sold:£90
2378: World Coins - Austria - Franz Joseph I - 1864 - 4 Kreuzer Patch Box
Estimate: £80 - £120
Sold:£75
2379: World Coins - British Guiana and West Indies - Victoria - 1891 - Fourpence
Estimate: £30 - £50
Sold:£15
2382: World Coins - Poland - Nicholas I - 1836SPB/PA - 20 Zlotych/3 Rubles
Estimate: £500 - £700
Sold:£1,100
2387: World Coins - Russia - Undated - Silver 'Gold Mine' Ingot - 24 Dolya
Estimate: £100 - £150
Sold:£220
2388: World Coins - Russia - Undated - Silver 'Gold Mine' Ingot - 1 Zolotnik
Estimate: £100 - £150
Sold:£200
2389: World Coins - Russia - Undated - Silver 'Gold Mine' Ingot - 3 Zolotniks
Estimate: £300 - £400
Sold:£750
2390: World Commemorative Medals - Russia - Nicholas I - 1826 - Silver Coronation Medal
Estimate: £120 - £180
Sold:£200



















