Auction Closed
  • liveJanuary 21, 2019 3:00 PM CST
  • Anna, IL, US

ANTIQUE & DECORATIVE ARTS

by Martin Auction Company

508 lots

Vaseline Glass Muffineer image

220: Vaseline Glass Muffineer

Estimate: $25 - $500
Sold:$25
Victorian Cranberry Glass M... image

221: Victorian Cranberry Glass Muffineer

Estimate: $25 - $500
Sold:$25
Victorian Cranberry Glass M... image

222: Victorian Cranberry Glass Muffineer

Estimate: $25 - $500
Sold:$25
Victorian Cranberry Quilted... image

223: Victorian Cranberry Quilted Muffineer

Estimate: $25 - $500
Sold:$20
Victorian Cranberry Swirl M... image

224: Victorian Cranberry Swirl Muffineer

Estimate: $25 - $500
Sold:$30
Sgnd Pairpoint Cranberry Sw... image

226: Sgnd Pairpoint Cranberry Swirl Disc

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Pink Building Covered Box image

227: Pink Building Covered Box

Estimate: $25 - $500
Sold:$10
Roseville Pottery Vase Dona... image

228: Roseville Pottery Vase Donatello

Estimate: $25 - $500
Sold:$35
Roseville Pottery Compote D... image

230: Roseville Pottery Compote Donatello

Estimate: $25 - $500
Sold:$40
Roseville Pottery Vase Dona... image

231: Roseville Pottery Vase Donatello

Estimate: $25 - $500
Sold:$35
Roseville Pottery Bowl Dona... image

232: Roseville Pottery Bowl Donatello

Estimate: $25 - $500
Sold:$35
Ice Blue Glass Nude Centerp... image

233: Ice Blue Glass Nude Centerpiece

Estimate: $25 - $500
Sold:$20
Imperial Carnival Glass Lg.... image

234: Imperial Carnival Glass Lg. Plate

Estimate: $25 - $500
Sold:$20
Amberina Slag Glass Pig image

235: Amberina Slag Glass Pig

Estimate: $25 - $500
Passed
Roseville Pottery Compote D... image

236: Roseville Pottery Compote Donatello

Estimate: $25 - $500
Sold:$40
Roseville Pottery Ashtray D... image

237: Roseville Pottery Ashtray Donatello

Estimate: $25 - $500
Sold:$25
Roseville Pottery Bowl Dona... image

238: Roseville Pottery Bowl Donatello

Estimate: $25 - $500
Sold:$30