Auction Closed
  • timeApril 27, 2020 7:00 PM EDT
  • Chambersburg, PA, US

Annalee Dolls, Boyds Bears & Modern Toys

by Gateway Gallery Auction

244 lots

Die Cast Metal Toy- image

86: Die Cast Metal Toy-

Lot Closed
Sold:$28
Die Cast Metal Toy (4)- image

87: Die Cast Metal Toy (4)-

Lot Closed
Sold:$60
Die Cast Metal Toy (4)- image

88: Die Cast Metal Toy (4)-

Lot Closed
Sold:$18
Die Cast Metal Toy (4)- image

89: Die Cast Metal Toy (4)-

Lot Closed
Sold:$80
Die Cast Metal Toy (5)- image

90: Die Cast Metal Toy (5)-

Lot Closed
Sold:$42
Die Cast Metal Toy (5)- image

91: Die Cast Metal Toy (5)-

Lot Closed
Sold:$65
Die Cast Metal Toy (4)- image

93: Die Cast Metal Toy (4)-

Lot Closed
Sold:$15
Die Cast Metal Toy (5)- image

95: Die Cast Metal Toy (5)-

Lot Closed
Sold:$15
Die Cast Metal Toy- image

97: Die Cast Metal Toy-

Lot Closed
Passed
Die Cast Metal Toy- image

98: Die Cast Metal Toy-

Lot Closed
Sold:$26
Die Cast Metal Toy- image

99: Die Cast Metal Toy-

Lot Closed
Sold:$16
Die Cast Metal Toy- image

100: Die Cast Metal Toy-

Lot Closed
Sold:$36
Die Cast Metal Toy- image

101: Die Cast Metal Toy-

Lot Closed
Sold:$20
Die Cast Metal Toy- image

102: Die Cast Metal Toy-

Lot Closed
Sold:$20
Die Cast Metal Toy- image

103: Die Cast Metal Toy-

Lot Closed
Sold:$42
Traylot Toys (18)- image

105: Traylot Toys (18)-

Lot Closed
Passed