Auction Closed
April 3, 2021 10:00 AM EDT
- Freeburg, PA, US
- Auction Details
An Exceptional Collection of Sporting Goods, Hunting, Trapping, Fishing, Ammo, Reloading & Related Items Session 4
by Hassinger & Courtney Auctioneering
750 lots
2593: Single Bit Hand Ax. 20"
Sold:$35
2598: 5-Dual Tine Gig. 73"
Sold:$45
2599: 5-Tine Gig. 50"
Sold:$15
2601: Spring Loaded Gig. 23"
Sold:$950
2602: 4-Tine Gig. 92"
Sold:$10
2603: 4-Tine Gig. 100"
Sold:$15
2604: Long 4-Tine Gig. 84"
Sold:$20
2605: Norlund Size 1 Fish Gaff
Sold:$20
2606: Norlund Size 1 Fish Gaff
Sold:$15
2608: (4) Gigs. 5.5" to 20"
Sold:$45
2609: Norlund Size 1 Fish Gaff
Sold:$20
2610: Shurkatch Fish Gaff
Sold:$25



















