Auction Closed
  • liveDecember 15, 2015 8:15 PM EST
  • Miami, FL, US

Miami Auction Gallery December 15th Consignment Auction

by Miami Auction Gallery

330 lots

René PORTOCARRERO (1912-1986) image

61: René PORTOCARRERO (1912-1986)

Estimate: $750 - $1,500
Passed
Carlos SOBRINO (1909-1975) image

62: Carlos SOBRINO (1909-1975)

Estimate: $3,000 - $6,000
Passed
Carlos SOBRINO (1909-1975) image

63: Carlos SOBRINO (1909-1975)

Estimate: $10,000 - $20,000
Passed
MARIA LUISA RIOS image

64: MARIA LUISA RIOS

Estimate: $7,500 - $15,000
Passed
MARIA LUISA RIOS image

65: MARIA LUISA RIOS

Estimate: $7,500 - $15,000
Passed
Francisco José DE GOYA Y LU... image

66: Francisco José DE GOYA Y LUCIENTES (ATTRIB) (1746-1828)

Estimate: $50,000 - $100,000
Sold:$25,000
Francisco José DE GOYA Y LU... image

67: Francisco José DE GOYA Y LUCIENTES (ATTRIB) (1746-1828)

Estimate: $50,000 - $100,000
Sold:$25,500
Francisco José DE GOYA Y LU... image

68: Francisco José DE GOYA Y LUCIENTES (ATTRIB) (1746-1828)

Estimate: $100,000 - $200,000
Sold:$51,000
Francisco José DE GOYA Y LU... image

69: Francisco José DE GOYA Y LUCIENTES (ATTRIB) (1746-1828)

Estimate: $100,000 - $200,000
Sold:$50,000
Francisco José DE GOYA Y LU... image

70: Francisco José DE GOYA Y LUCIENTES (1746-1828)

Estimate: $500,000 - $1,000,000
Sold:$1,200,000
José MIJARES (1921-2004) image

71: José MIJARES (1921-2004)

Estimate: $10,000 - $20,000
Passed
Servando CABRERA MORENO (19... image

72: Servando CABRERA MORENO (1923-1981)

Estimate: $5,000 - $10,000
Passed
René PORTOCARRERO (1912-1986) image

73: René PORTOCARRERO (1912-1986)

Estimate: $20,000 - $35,000
Passed
William Adolphe BOUGUEREAU ... image

74: William Adolphe BOUGUEREAU (1825-1905)

Estimate: $200,000 - $400,000
Sold:$205,000
Charles CERNY (1892-1965) image

75: Charles CERNY (1892-1965)

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,500
Christoph Jacobsz. VAN DER ... image

76: Christoph Jacobsz. VAN DER LAMEN (c.1606-c.1651)

Estimate: $5,000 - $10,000
Sold:$15,000
Édouard VUILLARD (1868-1940) image

77: Édouard VUILLARD (1868-1940)

Estimate: $25,000 - $50,000
Sold:$25,000
Philips WOUWERMAN (1619-1668) image

78: Philips WOUWERMAN (1619-1668)

Estimate: $7,500 - $15,000
Passed
Wilhelm RIEDEL (1832-1876) image

80: Wilhelm RIEDEL (1832-1876)

Estimate: $15,000 - $25,000
Passed
John Singer SARGENT (Attrib... image

81: John Singer SARGENT (Attrib) (1856-1925)

Estimate: $7,500 - $15,000
Passed