Auction Closed
May 4, 2014 1:00 PM PDT
- Phoenix, AZ, US
- Auction Details
1pm General - 4pm JEWELRY & Collectibles Auction
by Monday Night Auction
737 lots
1006: Sci-Fi Dvd Collection:
Sold:$9
1017: Chinese Coins
Sold:$21
1018: Chinese Coins
Sold:$15
1019: Chinese Coins
Sold:$6
1020: Chinese Coins
Sold:$30
1021: Chinese Coins
Sold:$55
1022: Vintage Model Kits
Sold:$6
1023: Vintage Model Kits
Sold:$15



















