Auction Closed
May 4, 2014 1:00 PM PDT
- Phoenix, AZ, US
- Auction Details
1pm General - 4pm JEWELRY & Collectibles Auction
by Monday Night Auction
737 lots
367: Alluminum and Wood Bats
Sold:$6
368: Daisy Powerline 880 BB Gun
Sold:$18
371: Two Wood Boxes
Sold:$6
372: Aquarium Parts
Sold:$3
373: Two Canes
Sold:$9
374: DVD Movies
Sold:$6
375: Music Cds & Games
Sold:$3
379: DVD Movies
Sold:$3
381: Office Supplies
Passed



















