Auction Closed
  • liveAugust 26, 2023 10:00 AM EDT
  • Burbank, OH, US

Vintage Radio Auction 8-26-2023

by Cledis Estes Auctions II

230 lots

Zenith image

1: Zenith

Sold:$30
Zenith image

2: Zenith

Sold:$80
Zenith image

3: Zenith

Sold:$30
Bendix image

4: Bendix

Sold:$70
Emerson image

5: Emerson

Sold:$150
Emerson image

6: Emerson

Sold:$60
Zenith image

8: Zenith

Sold:$90
Troubodor image

9: Troubodor

Sold:$40
Zenith image

10: Zenith

Sold:$60
Zenith image

13: Zenith

Sold:$50
Philco image

14: Philco

Sold:$60
Garod image

15: Garod

Sold:$100
Case image

16: Case

Sold:$750
Airline image

17: Airline

Sold:$70
Philco image

18: Philco

Sold:$20
Philco image

19: Philco

Sold:$30
Climax image

20: Climax

Sold:$1,300